Η MonteNapoleone αναπτύσσεται δυναμικά!

Μετά από 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην χονδρική διάθεση των συλλογών της σε 120 σημεία σ' όλη την Ελλάδα, 5 σημεία στην Κύπρο,
καθώς και με παρουσία σε Σερβία και Αλβανία, επεκτείνεται πλέον και στο κανάλι της λιανικής πώλησης.

Ήδη 5 monobrand MonteNapoleone καταστήματα λειτουργούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, διευρύνοντας την αναγνωρισιμότητα του brand και δυναμώνοντας καθημερινά την καταναλωτική πίστη σ' αυτό. Η MonteNapoleone στηρίζει την επιτυχημένη πορεία της σε μακροχρόνιες συνεργασίες που χτίζονται πάνω σε σύγχρονο επιχειρείν, αμοιβαίο σεβασμό, και στο κοινό εμπορικό όφελος. Διασφαλίζει και μεριμνά για τους συνεργάτες της, την επαγγελματική τους οντότητα, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία τους.

Η MonteNapoleone είναι μία υγιής επιχείρηση, εύρωστη οικονομικά που μπορεί να υποστηρίξει νέα επιχειρηματικά βήματα με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Έτσι, λοιπόν, προσκαλεί τους συνεργάτες αυτούς που θα πιστέψουν στο ίδιο όραμα και που με διαρκή καθοδήγηση θα επωφεληθούν από ένα ισχυρό brand και θα αποτελέσουν μέρος της διαρκούς ανάπτυξής της.

Η εταιρία Μιχαήλ Παύλου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του εμπορικού σήματος MonteNapoleone.


Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε ενεργό μέλος της αλυσίδας μας,
παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας:

(*) Με την υπογραφή του στην παραπάνω φόρμα ενδιαφέροντος ο υποψήφιος δηλώνει όλα τα στοιχεία που οικιοθελώς κατέθεσε ως αληθινά και ότι σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων/δεδομένων θα ενημερώσει την εταιρία έγκαιρα.
(*) Η συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος για συνεργασία Franchise δεν εγγυάται την αποδοχή του υποψηφίου και της αναδοχής της συνεργασίας αυτομάτως.
Στην περίπτωση αποδοχής του υποψηφίου, η εταιρία και ο υποψήφιος θα προχωρήσουν στην σύνταξη και υπογραφή της Σύμβασης της Franchise Συνεργασίας, η οποία θα ρυθμίζει επακριβώς τους επιμέρους όρους της σχέσης.
(*) Η MonteNapoleone με εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια τηρεί τα στοιχεία του ενδιαφερομένου απόρρητα.